Jouw audioboek maken

Ben jij als 95% van de auteurs, dan wil je zoveel mogelijk lezers bereiken met jouw boek. Want meer lezers betekent meer impact. En meer impact betekent meer inkomen.

Bied alle leesvormen aan

Maar hoe doe je dat, meer lezers bereiken? Dit doe je door te zorgen dat jouw boek beschikbaar is in de leesvorm die je lezer prettig vindt. En we zijn allemaal verschillend, ook in hoe we boeken lezen.

Want de een houdt van papieren boeken. Terwijl de ander ebooks prettig vindt. En weer een ander vindt het geweldig om naar een boek te luisteren.

Luisterboeken zijn populair

Dat mensen graag naar audioboeken luisteren, ontdekten ook RTL Z (“Luisterboek immens populair”) en The Wall Street Journal (“Audioboek snelstgroeiende format”).

Lezers, zowel jong als oud, middelbaar- en hoogopgeleid, weten dat het luisteren naar boeken ideaal is in een druk leven, met werk, gezin en vrienden.

Tijdbesparend, entertaining én handig

Want luisteren naar jouw boek bespaart je lezer tijd. Ze luistert terwijl ze kookt, sport, onderweg is in de auto of trein – en ook ontspannen in bed voor het slapengaan.

Audioboeken zijn entertaining. Door de stem wordt je lezer meegesleurd in het verhaal. En bij non-fictie wordt uren naar jouw stem geluisterd; je lezer wordt meer fan van jou.

Daarnaast is een audioboek vooral erg handig. Want luisteren kan altijd en overal. Gewoon via een app op de smartphone, die in elke broekzak zit.

Loop potentiële lezers niet mis

Geef jij je boek alleen in papiervorm uit, dan mis je veel potentiële lezers.

Want in diensten als Storytel, iTunes en Google Play zijn dagelijks duizenden mensen op zoek naar nieuwe luisterboeken.

Dus wil je meer impact maken met je boek? En je inkomen als auteur vergroten? Maak een audioboek van jouw boek.

Gebruik onze kennis, ervaring en netwerk

Bookora is expert in het maken en uitgeven van audioboeken. We helpen self publishing auteurs, coaches, professionals en uitgeverijen.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met ons team.