Bookora voor uitgeverijen

Hert luisterboek is een snelgroeiende uitgeefvorm in Nederland.

Zonder investering jouw titels als luisterboek op de markt

Bookora blaast nieuw leven in je backlist en helpt je met de frontlist. Dit doen we door je titels als luisterboek te produceren en publiceren. Bookora investeert 100% in de kosten voor productie en distributie. Voor jou als uitgever is er geen enkele investering. Je ontvangt 20% van de netto-opbrengst.

Blaas je backlist nieuw leven in, creëer extra omzet

Luisterboek man werkend

Geen investering

Bookora investeert 100% in de productie, distributie en publicatie van de luisterboeken die wij voor jouw uitgeverij in licentie op de markt brengen.
Luisterboek vrouw zittend

Ontvang 20%

Je ontvangt 20% van de netto-opbrengst, zonder te hoeven investeren.  Na de looptijd kun je als optie de audio van ons afkopen, zodat je zelf kunt publiceren.
Luisterboek man lachend

Snelle time to market

Bookora werkt voor productie samen met Audiobook Factory, een toonaangevende luisterboekstudio. Samen zorgen we voor snelle publicatie van je luisterboeken.

Verkrijgbaar bij 65+ populaire audioplatforms

Streaming
Streaming
Streaming
Downloadwinkel
Downloadwinkel
Abonnementsservice
Abonnementsservice
Uitlening bibliotheek

Onze partners

uitgeverij-thema-luisterboeken

Uitgeverij Thema

boom-uitgevers-luisterboeken

Boom Uitgevers

uitgeverij-bertram-en-de-leeuw-luisterboeken

Bertram + de Leeuw

kompas-uitgeverij-luisterboeken

Kompas Uitgeverij

hamley-books-luisterboeken

Hamley Books

de-boekenvos-uitgeverij-luisterboeken

De Boekenvos Uitgeverij

van-duuren-management-luisterboeken

Van Duuren Management

dutch-venture-publishing-luisterboeken

Dutch Venture Publishing

uitgeverij-scriptum-luisterboeken

Uitgeverij Scriptum

Ons luisterboek productie en publishing team

Koen van Huijgevoort
Koen van Huijgevoort

Founder & publisher

Koen is founder van Bookora en publisher. Hij is vader van Olaf, Max en Elin. Getrouwd met Rosan. Hij luistert graag naar audioboeken over ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

manon-wentink
Manon Wentink

Uitgeefassistent

Manon regelt alles wat er komt kijken bij de distributie en publicatie van je luisterboek, en is je vaste aanspreekpunt. Naast haar passie voor boeken houdt Manon van wandelen en hardlopen.

Suzan Heijne den Bak

Producent

Suzan houdt van volleybal en smasht geregeld een balletje. Vanuit Audiobook Factory verzorgt ze voor Bookora de productie van de luisterboeken. Uiteraard onder het genot van goede koffie.

Edwin de Baat

Producer

Edwin start de dag in zijn geluidsstudio. Vanuit de Baat Audio produceert hij voor Bookora luisterboeken. Daarnaast draait hij zijn oor niet om voor kristalhelder sounddesign en mastering.

Tim van Paradijs

Producer

Tim spint techno in clubs. Nu zorgt hij vanuit zijn Utrechtse studio ook dat de luisterboeken van Bookora de juiste flow krijgen. Daarnaast geeft Tim kennis over audio door als Docent Ableton.

Mark Blom

Producer

Mark is geboren met scherpe oren. Hij produceert vanuit Weekend Start Productions luisterboeken voor Bookora. Maar ook muziek voor film, radio en TV. Daarnaast bakt hij met zijn foodtruck pizza’s.

Nicole Thien

Naluistercontroleur

Voor Nicole is tekst haar ding. Ze schrijft, typt, transcribeert. Vanuit WereldZaak luistert Nicole voor Bookora luisterboeken na op fouten. Zo garanderen we een geweldige luisterervaring.

Carla Persoon

Naluistercontroleur

Carla is een enthousiast taal-persoon, boekenwurm en neerlandica. Kunst en botanisch tekenen zijn haar andere passies. Voor Bookora controleert ze luisterboeken tot in de finesses.

Edith Peters

Naluistercontroleur

Edith ademt boeken. Vanuit Amazilia Language Solutions vertaalt ze, maar controleert ze ook luisterboeken. Met haar scherpe oor geeft ze onze producties een laatste kwaliteitscheck.