Over Bookora

Het luisterboek is de snelst groeiende leesvorm. Steeds meer lezers luisteren naar hun favoriete boek. Is je boek niet in audio beschikbaar, dan loop je lezerspubliek mis.

Fictie en non-fictie luisterboeken

Bookora is publisher van 300+ luisterboeken. Fictie en non-fictie. We produceren in drie in-house studio’s. Zo garanderen we kwaliteit. We distribueren¬†onze luisterboeken naar alle grote shops en platforms.

Meer en nieuwe lezers

We werken samen met uitgevers en self-published auteurs. Wil je jouw boek(en) als luisterboek naar nieuw lezerspubliek brengen? Neem vrijblijvend contact op. We vertellen je graag hoe het werkt. En wat het oplevert.

Neem contact op

Greep uit onze contentpartners

Het Bookora Team

Koen van Huijgevoort

Founder & Publisher

Koen is oud-radiopresentator van Radio 10. In 2017 startte hij Bookora, producent en publisher van luisterboeken. Koen is de trotse vader van Olaf en Max. Hij houdt van koffie, non-fictie over (persoonlijk) leiderschap en entrepreneurship en luistert naast audioboeken veel naar podcasts.

Suzan Heijne den Bak

Project Manager

Suzan houdt van volleybal en smasht in haar vrije tijd geregeld een balletje. Daarnaast is ze bij ons de Project Manager. Suzan zorgt dat alle producties in perfecte banen worden geleid. Uiteraard onder het genot van goede koffie.