Hi, wij zijn Bookora

Het enthousiaste team achter Bookora produceert en publiceert luisterboeken.

We werken samen met (self pub) auteurs, en uitgeverijen –  groot en klein. Onze luisterboeken nemen we op in eigen studio’s. Zo garanderen we de hoogste kwaliteit in geluid en beleving. Na productie zorgen we dat het luisterboek bij alle populaire platforms te beluisteren is.

Bij non-fictie leest vaak de auteur het boek voor. We verbinden zo de boodschapper aan de boodschap. Bij fictie werken we samen met de beste voorlezers van Nederland. A-stemmen, die hun sporen hebben verdiend. En weten hoe ze een verhaal geweldig tot leven brengen.

Wil je meer weten? Een vraag? Neem gerust contact op met ons team.

Neem contact op

Het Bookora Team

Koen van Huijgevoort

Publisher

Koen is oud-radiopresentator van Radio 10. In 2017 startte hij Bookora, producent en publisher van luisterboeken. Koen is de trotse vader van Olaf en Max. Hij houdt van koffie, lezen (van leiderschap tot Paul Theroux) en entrepreneurship. Hij luistert naast audioboeken ook naar podcasts.

Suzan Heijne den Bak

Project Manager

Suzan houdt van volleybal en smasht in haar vrije tijd geregeld een balletje. Daarnaast is ze bij ons de Project Manager. Suzan zorgt dat alle producties in perfecte banen worden geleid. Uiteraard onder het genot van goede koffie.

Edwin

Producer luisterboeken

Mark

Producer luisterboeken

Augusto

Producer luisterboeken

Tim

Producer luisterboeken

Tim

Producer luisterboeken

Elena

Producer luisterboeken

Ernst

Producer luisterboeken

Elmar

Producer luisterboeken

Pepijn

Editor luisterboeken

Charles

Web developer