Hi, wij zijn Bookora

Jouw boek als luisterboek

Luisterboeken zijn populair. Steeds meer lezers luisteren 🎧 naar boeken. Wat je niet wilt, is lezers mislopen omdat je boek niet als luisterboek verkrijgbaar is.

Bereik meer & nieuwe lezers

Met een luisterboek bereik je meer & nieuwe lezers: de lezers die luisteren. En waar je lezer ook zit, via ons unieke Bookora Netwerk is je luisterboek overal verkrijgbaar.

Contact of vrijblijvende offerte

Als audionerds en boekenwurmen zijn we benieuwd naar jouw boek.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Neem contact op met ons team

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bekijk onze 500+ luisterboeken

Ontdek ons 7 stappenplan Van boek naar luisterboek.

Het Bookora Team

Koen van Huijgevoort

Publisher

Koen is publisher bij Bookora. Hij is vader van Olaf, Max en Elin. ❤️ van Rosan. Hij luistert graag naar boeken en podcasts over ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Suzan Heijne den Bak

Productie

Suzan houdt van volleybal en smasht geregeld een balletje. Vanuit Audiobook Factory verzorgt ze voor Bookora de productie van de luisterboeken. Uiteraard onder het genot van goede koffie.

Tim van Paradijs

Producer

Tim spint techno in clubs. Nu zorgt hij vanuit zijn Utrechtse studio ook dat de luisterboeken van Bookora de juiste flow krijgen. Daarnaast geeft Tim kennis over audio door als Docent Ableton.

Mark Blom

Producer

Mark is geboren met scherpe oren. Hij produceert vanuit Weekend Start Productions luisterboeken voor Bookora. Maar ook muziek voor film, radio en TV. Daarnaast bakt hij met zijn foodtruck pizza’s.

Edwin de Baat

Producer

Edwin start de dag in zijn geluidsstudio. Vanuit de Baat Audio produceert hij voor Bookora luisterboeken. Daarnaast draait hij zijn oor niet om voor kristalhelder sounddesign en mastering.

Carla Persoon

Naluistercontroleur

Carla is een enthousiast taal-persoon, boekenwurm en neerlandica. Kunst en botanisch tekenen zijn haar andere passies. Voor Bookora controleert ze luisterboeken tot in de finesses.

Nicole Thien

Naluistercontroleur

Voor Nicole is tekst haar ding. Ze schrijft, typt, transcribeert. Vanuit WereldZaak luistert Nicole voor Bookora geproduceerde luisterboeken na op fouten. Zo garanderen we een geweldige luisterervaring.

Edith Peters

Naluistercontroleur

Edith ademt boeken. Vanuit haar bedrijf Amazilia Language Solutions vertaalt ze, maar controleert ze ook luisterboeken. Met haar scherpe oor geeft ze onze producties een laatste kwaliteitscheck.

Uitgevers waarvoor het team van Bookora luisterboeken heeft geproduceerd