Podcast opnemen: studio huren

Professionele opnamen, geen technische kennis nodig

Maak je een podcast en wil je je show verder professionaliseren? Of wil je een podcast maken voor je bedrijf en heb je een studio nodig om op te nemen?

De Bookora Studio’s in Utrecht helpen je bij het opnemen van jouw podcast. Ze zijn opgericht door oud-radiopresentator Koen van Huijgevoort (RTL, SBS, Radio 10). 

Direct offerte aanvragen

 

podcast opnemen studio huren

Topkwaliteit podcast studio

De podcast studio werkt zo eenvoudig dat je jouw podcast zelfstandig kan opnemen en top audiokwaliteit kan afleveren. Je podcast klinkt geweldig en direct professioneel. Uiteraard staan wij stand-by voor vragen en hulp.
Per podcast studio kun je maximaal 3 sprekers opnemen. Daarnaast kun je heel makkelijk mensen telefonisch in de show halen. Bijvoorbeeld als je vragen van fans (Q&A) beantwoordt. Of als je mensen interviewt.
Direct offerte aanvragen

Huur studio per dagdeel of dag

De podcast studio huur je per dagdeel (4 uur) of een dag (8 uur).

Podcast opnamen makkelijk afgeleverd

De opnamen krijg je mee op een SD-card. Je kunt deze dan overzetten op je laptop. Optioneel kunnen wij de opnamen van die dag ook voor je in een Google Drive of Dropbox uploaden.

Opnametechnicus en regie mogelijk

Mocht je je volledig willen richten op het presenteren en/of interviewen, dan kunnen we een opnametechnicus voor je regelen. Ook werken met een regisseur is mogelijk.
Je maakt dan gebruikt van een controlekamer die in verbinding staat met de opnamestudio. Deze kun je zelf inhuren, of wij regelen een opnametechnicus/regisseur voor je.

Montage van opgenomen podcast

Wij werken met een groot netwerk van freelance professionele editors. Mocht je de opnamen niet zelf willen editen, dan koppelen we je graag aan een editor die je podcast helemaal voor je produceert. Vooraf maak je afspraken met de editor over hoeveel tijd hij mag besteden aan de productie per podcast.

Technische details podcast studio:

  • Neem je op met meerdere sprekers (en dus microfoons) dan nemen we iedere microfoon los op (op een apart spoor). Zo kun jij (of een editor) heel makkelijk alles bewerken in alle vrijheid. Daarnaast krijg je de opnamen als 1 samengevoegd spoor, waarbij alle sprekers/microfoons samen zijn opgenomen.
  • Je kunt mensen telefonisch in de show halen (bijvoorbeeld fans of een persoon die je interviewt) via je eigen smartphone. Je telefoon moet hiervoor bluetooth hebben. Heb je geen telefoon met bluetooth dan kun je een telefoon van ons gebruiken.
Direct offerte aanvragen