Hoe download ik mijn royalty statement?

De royalty statement kun je in 4 makkelijke stappen downloaden als PDF.

Lukt het niet om de royalty statement te downloaden? Neem contact op

Inloggen

Download via ons dashboard je royalty statement als PDF.

Log bij Gebruikersnaam in met het e-mailadres wat bekend is bij Bookora.

En vul bij Wachtwoord je wachtwoord in.

login

Gebruikersvoorwaarden

Als je gebruik wilt maken van het dashboard, moet je akkoord gaan met de Gebruiksvoorwaarden. Ga je niet akkoord, dan kun je de app helaas niet gebruiken en geen royalty statement downloaden.

Akkoord gaan, doe je door een een vinkje te plaatsen bij Ik ga akkoord.

Vervolgens klik je op de knop Opslaan.

voorwaarden

Menu: uitbetalingen

Klik links, in de verticale menubalk, op de optie Uitbetalingen.

Hier vind je een overzicht van jouw royalty statement(s).

menu

PDF statement downloaden (en converteren naar Excel)

Klik onder Uitbetalingen op de link Download.

Het samenstellen van de statement kan tot 30 seconden duren.

De PDF converteren naar Excel doe je hier.

download